« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
PIJETAO

Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Osim što u komunikaciji morate primjenjivati onu staru - dva puta mjeri, jednom sijeci, dobro je biti na stalnom oprezu jer problemi vrebaju iza svakog ugla

Pijetao - kineski horoskop za godinu Pijetla
Pijetao - kineski horoskop za godinu Pijetla (Metro)
Više o

godišnji horoskop

,

kineski horoskop

,

kineski godišnji horoskop

,

Pijetao kineski horoskop

,

2017.

,

godina Pijetla

Godina Pijetla za pripadnike tog znaka nije baš najbolja, kao što to obično biva u kineskom horoskopu. Uglavnom će se sve svoditi na dileme što napraviti, jer neodlučnost će biti glavna karakteristika Pijetlova u ovoj godini. Stoga, osim što u komunikaciji morate primjenjivati onu staru - dva puta mjeri, jednom sijeci, dobro je biti na stalnom oprezu jer problemi vrebaju iza svakog ugla.

POSAO

Ništa novo i ništa neobično - komplikacije na poslu bit će sastavni dio rutine na koju ste se već navikli kao magare na batine, a ova će vam ih godina ponuditi u izobilju. Prije nego što izgubite živce razmislite - je li sve to vrijedno vašeg zdravlja i duševnog mira? Nije, naravno, stoga je savjet i više nego jednostavan: uključite razum, zaboravite osjećaje i godina će proći, kao što su i sve ostale do sada, jedino što ćete na kraju godine biti zadovoljniji sami sobom.

LJUBAV

Sumnjičavost je karakteristika nesigurnih ljudi, a kako ćete ove godine imati sasvim dovoljno problema na poslu, bilo bi dobro da ih ne preslikavate na ljubavni život jer bio mogao postati prilično nepodnošljiv s takvim stavom. Najbolje je izbjegavati sukobe u domu i ne izazivati svađe s partnerom jer bi lako moglo doći do prekida veze ili razvoda braka, a to je stvarno zadnja stvar koja vam treba u životu.

nastavi čitati dolje

ZDRAVLJE

Kad je sve loše, naravno da trpi i zdravlje, stoga je potreban povećan oprez - pokušajte spavati kako i koliko treba i obratiti više pažnje na prehranu, a naročito oprez potreban je u prometu jer su moguće prometne nezgode.

Provjerite što vas očekuje u godini Pijetla
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 


Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2017. 13:36:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh